Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το νέο διαφημιστικό σποτ του PS5 μάς ταξιδεύει πέρα από τα όρια (trailer)

Λίγο πριν το showcase της Τετάρτης, η Sony δημοσίευσε μια νέα διαφήμιση για το PlayStation 5, με τίτλο The Edge - Play Has No Limits. Επιπλέον, σε συνέντευξη του στο Variety, ο Global Head of Marketing του PlayStation Eric Lempel δήλωσε πως η εταιρεία αντιμετώπισε δυσκολίες λόγω της πανδημίας του Covid-19.

"Σαν brand, θέλουμε να ενθουσιάσουμε τους καταναλωτές. Θέλουμε να τους δείξουμε ένα δρόμο προς το άγνωστο. Όταν βγαίνουμε στην αγορά με μια νέα κονσόλα, που αυτό γίνεται ανά 6 ή 7 χρόνια, θέλουμε οι άνθρωποι να την αγγίξουν, να την δουν, να παίξουν με αυτή. Μου αρέσει πως κινούμαστε στο θέμα της διαφημιστικής προώθησης και μου αρέσει αυτό που δείχνουμε, ωστόσο δεν θα απολαύσετε την απόλυτη εμπειρία μέχρι να την κάνετε δική σας. Ήταν μια μεγάλη πρόκληση όποτε βάλαμε τα δυνατά μας και προσπαθήσαμε να σας δείξουμε τι θα νίωσετε με το να χρησιμοποιείτε την κονσόλα μας", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Lempel.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*